Мобилна операциона маса – Trysystem 7000, Trumpf Medical

  • Премиум класа на операциона маса создадена врз основа на практичните знаења од интернационални клиники и стручноста на нашите техничари.
  • Лесни компоненти за 25 % со монтирање со помош на куки
  • Заштита од преоптоварување со автоматски аларм во ситуација кога има голем товар
  • Интегрирана превенција од колизија со подот или масата со цел зголемена безбедност на пациентот за време на операцијата
  • Изработена база од нерѓосувачки челик за лесно чистење, простор за стапала, лесен пристап за C-arm, удобна работна позиција

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.