Транспортни стречери – Sprint, Linet

  • Практичен за употреба – сите контролни елементи, вклучително и рачката за потпирачот за грб, педалите за нозете и елементите за ослободување на страничните шини се лесни за наоѓање што овозможуваат брзо прилагодување во критични ситуации
  • цврста колонa и заштитни елементи околу целиот периметар го заштитуваaт стречерот од грубо ракување и оштетување.
  • Ретген транслуцентен
  • Голем избор на дополнителни додатоци
  • Големи тркала со врвен квалитет, лесна конструкција и избор на управувачки елементи кои го олеснуваат брзиот и безбеден транспорт при итни случаи

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.