Премиум компактен ултразвучен систем на Philips 5000 серија

Премиум компакт ултразвучен систем,  дизајниран за мобилност и врвни перформанси, серијата Compact 5000 е напредна верзија на системите Philips EPIQ Elite и Affiniti со заеднички работен тек, интерфејс и компатибилност со сондите низ портфолиото на Philips. Со помош на софтверот Ultrasound Collaboration live, им овозможува на лекарскиот тим безбедна соработка во живо со разговор, текст, споделување на екранот и видео пренос директно од ултрзвукот.

 

  • Компактно решение за интензивна нега за лесен и брз преглед на пациентите
  • Ви дава можност за поминување на повеќе време со пациентот
  • Исклучително квалитетна слика со софтвери за подобра идентификација и диференцијација
  • “Заклучен” контролен панел со цел полесно чистење и хигиена во интензивна нега
  • Иновативен менаџмент за каблите на сондите
  • Долго траење на батеријата до 2,5 часа скенирање со продолжени батерии.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.