Philips Affiniti

Серијата на Ултразвучни системи Philips Affiniti ви помага да постигнете рамнотежа и самоувереност при ултразвучниот преглед. Овозможува извонреден квалитет на слика и напредни алатки за сите медицински области.

Eфикасно и сигурно иновирано решение, создадено со врвна изведба на Philips, Ви ги овозможува добивање на дијагностички слики со одличен квалитет.

Напредни опции за гинекологија и акушерство, кардиологија, радиологија и општи интернистички прегледи со прецизно формирање на зраци, специфични поставки за ткиво (TSP) и алатки за ефикасност и автоматизација кои обезбедуваат перформанси и ток на работата која дава сигурна дијагностика.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.