Хируршко светло – TruLight 3000 , Trumpf Medical

  • Комбинирајќи го квалитетот на светлината и ефикасноста, таа е идеална за операциони сали, итна помош, трауматологија, амбулантски центри или интензивна нега.
  • Компактниот дизајн на двете глави овозможува лесно позиционирање и минимална турбуленција на воздухот.
  • може рачно да се прилагоди на три работни растојанија: близу, нормално и далечно растојание. Во рамките на овие зони, осветлувањето се оптимизира благодарение на адаптивната функција на светлото
  • Моќното ЛЕД светло испушта моќност со голема светлина, истовремено произведува мала количина на топлина, што овозможува подолг животен век.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.