CO2 Инсуфлатор и иригациона пумпа

Одлично решение на PENTAX medical за при изведба на колоноскопски процедури за минимизирње на  непријатноста и практична иригација со топла вода

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.