Arco

Arco– Високо ниво на комфор со врвен дизајн

Новиот модел е комбинација на одличен дизајн со најсовремена технологија

 

  • Ергономски:  во комбинација со индивидуално приспособливо перниче за глава. Перничињата за глава и грб имаат посебна конвексна форма и им нудат на пациентите пријатно и удобно седење. Со висина на пристап од само 550 mm, дури и повозрасните или пациенти со потешкотии во движење, би можеле лесно да седнат на столот, дури и на најниско ниво, положбата на седиштето останува хоризонтална.
  • Силен:  Дизајниран за работен товар од 250 kg, столот нуди голема безбедност и многу опции за третман.
  • Хигиенски: Висината, затворените површини и отсуството на агли и рабови овозможуваат подобри хигиенски услови и лесно чистење. Дури и областа под лакот може да се исчисти благодарение на неговата подвижност (опционално).

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.