Philips Lumify

Исклучителни способности на мобилен ултразвук во Вашата рака!

Комбинирана технологија на мобилен ултразвучен систем – Lumify, кој може да работи со Вашиот компатибилен smart уред! Philips Lumify e eдноставен, лесен и пренослив ултразвук кој обезбедува слика со висока резолуција. Lumify заедно со апликацијата вклучуваат експертиза и иновација во снимањето со ултразвук за да Ви помогнат да се донесе брза информирана одлука кога е потребно! Достапни сонди за избор – секторска, линеарна и конвексна.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.