EPIQ

EPIQ линијата на Ултразвучни апарати на Philips е премиум класа на уреди кои нудат исклучителен квалитет на сликата кој во кмбинација со нови технологии како Anatomical Intelligence Ultrasound (AIUS) даваат лесен тек на работа и дијагностичка самоувереност во сè покомплексниот свет на кардиоваскуларната нега.

Иновативните технологии достапни на EPIQ CVx серијата како Live 3D imaging со xMATRIX, PureWave, nSIGHТ, TrueVue даваат извонредна функционалност и перформанси кои ќе Ви помагнат да го подобрите квалитетот на грижата и протокот на работа во одделот за кардиологија

EPIQ Elite, EPIQ 5 и EPIQ 7 ултразвучните уреди опфаќаат огромен опсег на клинички сегменти, вклучувајќи решенија дизајнирани за подобра кардиоваскуларна слика, акушерство и ултразвук во гинекологија како и лесно достапна итна и критична нега на пациенти

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.